AstrolojiKategorize edilmemiş2021 yılının ilk Merkür Retro’su 31 Ocak

23 Ocak 2021by Merve Zümra0

 

31 Ocak Kova Burcunda Merkür Retro’su

 

 

31 Ocakta neler olacak? Merkür neden geriliyor? 

Gölge zamanlarına başladık Merkür Retrosu’nun şu zamanlarda

Neler olacak kısmına gelecek olursak; 

 

 

En zorlu Merkür Retrosu başlıyor! - Astroloji haberleri

 

 

Evet geldik yine klasik Merkür Retro’suna 31 Ocak günü Kova burcunda nur topu gibi gerileyen bir Merkür Retro’muz var hadi bakalım hayırlısı 🙂 Ex bekleyenler varsa o beklenen ex’ler geliyor, ama geldiği gibi de gidebilir Retro biterken o sebeple fazla beklentiye girmeyelim. Merkür gerilerken bir bakarız arkamıza kimleri neleri bıraktık geride düşünürüz biraz nostalji yaşarız. Bu sebeple geride bıraktıklarımıza geri dönmek isteriz genelde ama bu kalıcı olmaz…

 

Şimdi exleri bırakalım da günlük hayata dönelim. Neler olacak Merkür Retro’sunda bir bir sayalım:

İletişim kazaları;

Yanlışlıkla atılan mesajlar veya yanlış kişiye giden mesajlar (aman dikkat)

Elektrik kesintileri

Uydu sorunları

Telekomünikasyon ve alt yapılarda çeşitli sorunlar

Verilerimizin, bilgilerimizin ortaya çıkması

Hesap bilgilerinin çalınma işlemleri, sosyal medya sorunları

Elektrikli aletlerin bozulması, Teknolojik sorunlar

Toplantılarda yaşanılacak sıkıntılar, sözel iletişim sıkıntıları

Yanlış anlaşılmalar çok sık olur bu zamanlarda

Araçları ile uzun yolculuğa çıkacaklar bilhassa dikkat etsinler

 

Bu dönemde evlenmek, yeni bir işe girmek, imza atmak için uygun zaman dilimi değil biraz beklemek düşünmek, meditasyon yapmak gerekiyor. İmza illa atacaksak şartları kontratı vs iyice okumak lazım. Yanlış anlaşılmalara da müsaade etmemek gerekiyor. 

 

 

 

Merkür neden geriler; 

Merkür Retro’sunda yarım bıraktığımız işlerimizi tamamlamalıyız bu bizim için bir uyarı zaten sistem de bu sebeple insanları toparlamak için uyarıyor. Merkür Retrolarında bu sebeple içimize döneriz sık sık… 

 

Burçlara girelim biraz da: 

 

Yükselen koç: elektronik eşyalar açısından, arkadaşlıklar, kripto para konusunda vs dikkat etmelisiniz. Bu sene sizin için kazançlar yılı merak etmeyin. Arkadaşlarınızla çok fazla kargaşaya girmemelisiniz. Devlet ve otorite figürleriyle başınız biraz derde girebilir. Farklı konulara ve iş alanlarınıza yönelebilirsiniz

 

Yükselen boğa: uzun zamandır birinci evinizdeki Lilith dolayısıyla  kendinizi değersiz hissediyorsunuz. Yapmanız gerekenleri içsel olarak bir düşünün. Kariyer konusunda iş yerinizde yanlış anlaşılmalar ve ufak tefek sorunlar olabilir dikkat edelim. Mantığınızla hareket etmelisiniz bu dönemde, acele kararlar vermeyin.

 

Yükselen ikizler: içinizde çok fazla birikmiş düşünce var biliyorum, kafanızdaki projeleri şimdilik not alın iki ay sonra değerlendirebilirsiniz. Girişim için alacağınız paralar, kripto paralar konusunda ticari eğilimleriniz çok yüksek bu konularda kendinize grift vermemelisiniz. Yeni eğitimler istiyorsunuz, yeni girişimler bunlar için önünüz açılacak merak etmeyin destekleniyorsunuz.

 

Yükselen yengeç: kripto paralar konusunda yatırım yapmasanız iyi olur, yeni ilişki ve ortaklık cezbedici gelse de bunlara şimdilik bulaşmasanız iyi olur iyice ölçüp tartmalısınız. Ortaklıklar ve parasal konularda biraz geride kalmalısınız bu dönemde, sizler artık kolektif olarak hareket etmenin önemini anlayacaksınız.

 

Yükselen aslan:  sizler bu dönemde biraz temizlik yapacaksınız, çevrenizdeki bazı kişileri hayatınızdan çıkaracaksınız. İkili ilişkilerde yanlış anlaşılmalar ve sınanmalar oluyor sizin hayatınızda, karşınızdaki kişilere ve ortaklıklarla ilişkilerinize dikkat edin, düşmanlık kazanmamalısınız. Satürn ve Jüpiter 7. evinizde kavga ve anlaşmazlıklar dolayısıyla sevdiğiniz insanlar bir anda düşmanınız olabilir dikkat!

 

Yükselen başak:  farklı konulara olan yeteneğinizi fark edeceğiniz bir dönemdesiniz iyi değerlendirin derim ben. Aşk ilişkileriniz ve iş yaşamınız üzerinden bir sınanma ve yanlış anlaşılmalar olabilir. Günlük yaşamımızda çevremizde iş arkadaşlarımızla vs tartışmamaya özen gösterelim. 

 

Yükselen terazi: sizler yeni hobilere ve aşklara yönelebilirsiniz bu dönemde sizin için  güzel fırsatlar çıkıyor bu dönem karşınıza tedbirli davranarak değerlendirebilirsiniz. Üzerinizdeki sorumluluğun yavaş yavaş kalktığını hissediyorsunuz güzel bir dönemdesiniz, değişiyorsunuz ve yeni vizyonlar ediniyorsunuz, çok daha güzel günleriniz olacak merak etmeyin.

 

Yükselen akrep: sizler aile konularında sınanıyorsunuz söylediklerinize iletişiminize çok dikkat edin, yanlış anlaşılmalar olmasın. Aile ve baba ile kavgalar tartışmalar olabilir ev değişikliği düşünüyorsunuz bu sene veya düşünmüyorsanız da düşüneceksiniz ileriki aylarda aile bağlarını koparmamaya dikkat edin, aile ile ilgili sorunlarınızı sevgiyle halledin

 

Yükselen yay: kişisel gelişim kursları ve eğitim konuları gündeminizde, kendinizi geliştirmek ve yenilemek istiyorsunuz devam edin yalnızca iletişim, yanlış anlaşılmalar, dedikodu vs gibi konulara dikkat edin. Yolculuklarınıza da dikkat edin, evrak konuları belgeleriniz her şeyiniz tam olsun, araba bakımı, telefon tablet gibi cihazlarınıza dikkat edin

 

Yükselen oğlak: yeni imzalar, yeni anlaşmalar durumu söz konusu sizin için. Para ve maddiyatla ilgili konular gündeminizde daha çok kazanmak, ekonominizi ayarlamak veya büyütmek istiyorsunuz yeni bir iş kurabilirsiniz yalnızca belgeler ve anlaşmalara imzalara dikkat edelim yanlışlık olmasın.

 

Yükselen kova: hayata ve kendinize artık farklı gözle bakıyorsunuz, kendinizi yenilediniz, üzerinizdeki ölü toprağı attınız bundan sonrası sizin için çok daha güzel olacak. Artık başka birisiniz… kendinizi ifade ederken bu dönem dikkat edin. Girdiğiniz ortamlarda üslubunuz ve davranışlarınız yanlış anlaşılabilir.

 

Yükselen balık: geleceğiniz için biraz daha farklı planlar yapacaksınız artık. Sizler de bilinçaltınızla iletişiminize dikkat etmelisiniz, olumsuz ve negatif kodlamalar yapmayın, bilinçaltınızı yenileyeceksiniz. Korkularınızı ve benliğinizi dönüştürüyorsunuz yavaş yavaş. haberci rüyalar alabilirsiniz bu dönemde, rüyalarınızı yazmalısınız ve sezgilerinize dikkat etmelisiniz.

 

Evet arkadaşlar bu kadardı yazdıklarıma dikkat edin

Merkür Retro’sunda doğmadıysanız hiçbir şeye imza atmamanızı

yeni bir girişime başlamamanızı öneririm.

Bu mümkün değilse bile şartları ve sözleşmeyi güzelce okuyun, her şeyi bilin.

Aklınızda hiçbir şüphe olmasın her şeyi konuşun karşınızdaki ile. 

Merkür Retro’sunda doğanlar için bu dönem güzel ve rahatlama dönemi onlar için. 

Sizin için (retro olanlar) her şey olduğu gibi aynen devam edecek.

Retro olmayanlar için ise; bu dönemde bazı şeyler ve yapmak istedikleriniz gerileyebilir..

Kendinize ve konuştuklarınıza dikkat edin bu dönemde Hoşça kalın…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Et